Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Monster competitie 2012
Geschreven door Dick van Hattem
8 januari 2012 19:51

Jouw foto's kunnen het worden!

Doe mee en Win!

Op metersnoeken.nl laten wij graag lezers meegenieten van onze ervaringen én vinden wij het

belangrijk dat ook lezers de kans krijgen om hun ervaringen te delen. Dat kan op veel verschillende manieren. Maar dat jij daarmee ook nog eens fantastische prijzen kunt winnen is natuurlijk wel heel erg leuk! Speciaal voor onze lezers hebben wij een "Monstergallerij" opengesteld, die we vanaf januari 2012 in gebruik willen nemen. Je kunt deze gallerij vinden door te klikken op "Monsters" in het menu bovenaan de site. De gallerij is nu nog leeg. Het is de bedoeling dat deze gallerij volledig door lezers voor lezers wordt gevuld met foto's van grote vissen ofwel 'Monstervissen'! Het is natuurlijk gaaf als zoveel mogelijk vissers hieraan meedoen en foto's van jouw monstervis horen absoluut in deze gallerij thuis! Uiteindelijk kunnen lezers dan een lange gallerij met prachtige uitzonderlijke of misschien wel 'once in a lifetime-' vissen doorscrollen! Voor lezers die niet de hele gallerij door willen bladeren scheelt het ook nog eens dat we geregeld een update met de laatste foto's plaatsen. Daarbij kunnen er met het inzenden van foto's fantastische prijzen worden gewonnen door diegenen die ons hun foto's inzenden...

Uiteraard moeten inzenders en deze foto's wel aan een aantal spelregels voldoen:

1) De 'Monster'vissen moeten om in aanmerking te komen voor de fotogallerij aan een aantal minimum formaten voldoen: 

voor snoek is dat 115 centimeter, voor snoekbaars is dat 85 centimeter, voor roofblei is dat 80 centimeter, en voor meerval is dan 140cm. Uiteraard zijn kleinere vissen niet per definitie minder monsterlijk, maar we moeten een grens hanteren. Die grens is in zeer beperkte mate flexibel. Stel bijvoorbeeld van je een snoek vangt die onder de 115 centimeter mat, maar qua gewicht (zichtbaar op de foto) wel telt voor een paar extra snoeken, dan kan team metersnoeken er geheel onafhankelijk voor kiezen om jouw foto alsnog te plaatsen in de monstergallerij met een aantekening. Je maakt daarmee echter nog wel kans op prijzen.
2) De foto's moeten een minimale resolutie hebben van 550 bij 412 pixels i.v.m. de toonbaarheid op onze site. De foto's moeten worden ingezonden in de hoedanigheid waarin zij geplaatst kunnen worden. Bij onbruikbare formaten kan team metersnoeken.nl desgewenst beslissen het formaat aan te passen of foto's gedeeltelijk bij te snijden voor plaatsing. Inzenders moeten gegevens (naam, email ed.) bekend maken die nodig kunnen zijn in geval prijzen worden toegekend. Foto's uitsluitend in JPG formaat verzenden aan ons.
3) Inzenders gaan er door het inzenden van foto's mee akkoord dat de ingezonden foto's al dan niet

voor onbepaalde tijd op metersnoeken.nl worden getoond.
4) Foto's die naar oordeel van het metersnoekenteam niet toonbaar zijn, bijvoorbeeld omdat deze strijdig zijn met een respectvolle behandeling van de vis, ongeloofwaardig zijn of op andere wijze niet voor plaatsing in aanmerking komen mogen naar oordeel van team Metersnoeken worden geweigerd voor deelname, eventueel zonder opgaaf van reden.
5) Metersnoeken.nl accepteert geen aansprakelijkheid voor eventuele schending van portretrechten e.d., de lezer geeft door inzending van zijn foto's aan over de juiste rechten voor publicatie te beschikken.
6) Metersnoeken.nl accepteert geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van opgegeven informatie zoals opgegeven afmetingen van de vis, vangstmethoden en dergelijke. De inzender behoudt alle verantwoordelijkheid om de juiste gegevens te verstrekken. Bij ernstige twijfel zal metersnoeken.nl te contact opnemen met de inzender, de foto te goeder trouw plaatsen, of ervoor kiezen om de foto niet te plaatsen.
7) De snoek moet in het algemeen en voor deelname aan het prijzenpakket op een wijze- en met aas zijn gevangen die volgens wet, voorschriften en relevante normen toegestaan is.
8) Het is aan de inzender om zorg te dragen dat team metersnoeken in geval van prijs over de juiste contactinformatie beschikt om de prijs te kunnen uitreiken. Blijkt uitreiking van de prijs hierdoor niet mogelijk, dan zal in overleg met de sponsor gekeken worden of de prijs ingetrokken of opnieuw vergeven zal worden.

Voor iedere rubriek zal er 1 winnaar worden gekozen, deze ontvangt namens SPRO Nederland een prachtige prijs ter waarde van ongeveer 250 euro. 

Team metersnoeken beslist na afloop van het kalenderjaar 2012 welke foto's in de prijzen zijn gevallen! De winnende foto's en winnaars worden op metersnoeken.nl bekend gemaakt.

We kijken met spanning uit naar jullie inzendingen....

Alle inzendingen kunnen gestuurd worden naar foto@metersnoeken.nl

 

 Tot slot: hieronder staan de prijzen per rubriek vermeld.

  

Voor de categorie snoek:

Een prachtige Jerkbaithengel: Jerkbait Screaming Heavy en Grand Arc reel.

  

Voor de categorie Snoekbaars:

een geweldige Godfather hengel + Lijn + loodkopjes en shads.

 

Voor de categorie Roofblei:

Een HS River Raid Spinhengel + GoldArc Molen + Klein kunstaas speciaal voor de roofblei

Voor de categorie Meerval:

Een Catfish Triple X Spinhengel + Black Arc 855 Molen.

Spro

 

 

Reacties (8)
Aantal keer bekeken: 5048


1. Geplaatst door: Volkmar op 9 januari 2012 09:42

Dick,

Krijgen alle deelnemers ook een gratis glasvezel netwerk aangeboden? Foto's van 550 Megapixels breed, dat is wel über-HD :)

Leuk idee wel!

Groet,

Volkmar


rapporteer

2. Geplaatst door: Dick op 9 januari 2012 18:07

@ Volkmar: Door jouw oplettendheid hebben we de regelementen iets aangepast. De foto's moeten minimaal 550 x 413 PIXELS zijn..

We zien je foto's wel verschijnen.

Groet

Dick


rapporteer

3. Geplaatst door: Jeroen op 9 januari 2012 20:31

Ik vind dat VOlkmar niet mee mag doen :P
Die wint op voorhand met zulke MONSTERS ;)


rapporteer

4. Geplaatst door: Sander op 10 januari 2012 23:07

Hoezo? Stuurt hij een foto van zichzelf in?

 


rapporteer

5. Geplaatst door: Dennis op 12 januari 2012 17:52

Ik heb zo`n 5 jaar terug een "fish of a lifetime" gevangen, namelijk een snoek van 1.25m...wat een bak was dat en wat een dril!Werkelijk fenominaal hoe deze snoek op sterk materiaal geen cm toegaf en zelfs de boot met mijn vismaat op sleeptouw nam,langzaam maar gestaag.Wanneer de vis eindelijk bij de boot kwam ,volgde er nog 3 spectaculaire runs waarbij de lijn van de spoel vloog...hoop het ooit nog weer eens mee te maken :D.Zal even een leuke foto eruit pikken en opsturen vd week,lijkt me leuk om al die monsters bijelkaar te zien.Goed idee!! Groet Dennis.


rapporteer

6. Geplaatst door: Dennis op 18 januari 2012 16:26

verrek vanaf 1 dec `11 tot 31 dec '12 leezk nu :p  hehe...maar aankomend weekend gaan we met doodaas voor de verandering dus komen er vast wel een paar nieuwe monsterpikes uit :)


rapporteer

7. Geplaatst door: Dick op 18 januari 2012 18:17

@Dennis en anderen: je monstervis mag ook eerder gevangen zijn. De regel dat ie zeer recent moest zijn gevangen is komen te vervallen. Er zijn inmiddels al heel wat mooie vissen binnen die we binnenkort zullen tonen hier !


rapporteer

8. Geplaatst door: Adri op 18 april 2012 15:42

Hee Dick

Een héél leuk idee , hopelijk komen er mooie vissen in deze rubriek te staan, succes

Groet

Adri

 


rapporteerReageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl