Advertentie
 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Triple Pike Fighter Junior
Geschreven door Mario en Stephanie
21 augustus 2016 15:20

Het kleine broertje van de fameuze Triple PikeFighter is door ons meegenomen tijdens onze vistrip in het prachtige hoge noorden van Zweden. Genoeg mogelijkheden dus om deze kleine rakker eens aan de tand te voelen!


 
Kleine broer met hoge verwachtingen! PikeFighter Triple Junior.


Deze fantastische plug die uit drie delen is samengesteld, heeft een totale lengte van 11cm en een gewicht van 22 gram. Deze ondiep lopende uitvoering is vooral interessant om de bovenste waterlagen onveilig te maken. Dit hebben we mooi aan den lijve kunnen ondervinden toen we een prachtig water beviste, dat op vele plaatsen bezaaid ligt met rotsen van verschillend formaat. Deze plug die gemaakt is om ongeveer 1m diep te gaan, was een ideale keuze om knalharde aanbeten te krijgen! Ook in polders, vijvers en vaarten zal deze plug zeer zeker een succes zijn.

Overtuigend gepakt vanuit het rotsachtige onderwaterlandschap.
De PikeFighter Junior is tevens in 9 prachtige kleuren combinaties verkrijgbaar, elk voorzien van de alom gekende Gamakatsu-dreg maatje 4, vlijmscherp en oersterk! De Junior is een echte allround-plug die zowel snoek, baars als snoekbaars op de kant brengt. Door zijn gestroomlijnde lichaam en het lichte gewicht, kan men toch nog verre worpen maken en zo ook uren doorgaan…

 Baarzen van elk formaat laten zich vangen aan deze onweerstaanbare verleider!
De actie van deze driedelige plug onder water is net zoals bij de Spro PikeFighter Triple, levensecht en indrukwekkend!

Stèphanie’s favoriete kleurtje de Silver Flash, was alweer de dupe ;)

Conclusie: Het is een prachtige middenklasser die ruim inzetbaar is op verschillende soorten roofvis. Klein en groot kunnen de actie van deze driedelige plug niet weerstaan. Te gebruiken in de kleine polders, rivieren maar ook op de reusachtige meren hier in het noorden van Zweden.

Tip: bij eventuele vastlopers tegen de bodem of tussen de rotsen, gewoon spanning van de lijn halen en in de meeste gevallen zal door het drijfvermogen de PikeFighter Junior direct terug loskomen.

Mario & Stèphanie

Het volledige PikeFighter-pakket vind je hier

Reacties (1)
Aantal keer bekeken: 1873


1. Geplaatst door: mats op 22 augustus 2016 09:58

Terug in Umea geweest zo te zien. het was daar een mooie zomer he,wij hebben in solleftea geweest en hebben ook goed gevangen en zeeeer goed weer gehad. Jammer dat we nooit contact hebben gehad,weet je nog wij van Ertvelde en jij exaarde.je ging iets laten weten maar??? het is er nooit van gekomen jammer.
rapporteerReageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl