Advertentie
 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Passion 'R 730
Geschreven door Ann-Christin Weigel
26 augustus 2016 10:05

Degelijk en betrouwbaar; zo zou ik de Spro Passion ‘R molen het liefst willen omschrijven. Samen met de Special Force Spin 240 was dit de combinatie waarmee ik de afgelopen maanden intensief gevist heb, zowel werpend als trollend.De combi is de afgelopen maanden instensief gebruikt.

Een van de eerste dingen die me aan deze molen opviel was de dikke, extra sterke beugel. Ook heeft de Passion’R een aluminium spoel met een knappe lijncapaciteit. Dankzij het opspoelmechanisme komt de lijn goed op de spoel te liggen, wat er voor zorgt dat bij het inwerpen de lijn ook weer soepel van de spoel af gaat. Hierdoor kun je er gemakelijk verre worpen mee maken en ook is het werpen van vrij licht kunstaas als een kleine spinner geen probleem. De Passion ‘R doet wat mij betreft niet onder voor molens uit een duurder segment.

De Passion ‘R staat uitstekend zijn mannetje.

Het is een soepel draaiende molen met een degelijk binnenwerk en heeft een slip die nauwkeurig is in te stellen. De slip doet prima zijn werk, ik heb geen hapering kunnen bespeuren. Of ik nu ging trollen of bij het drillen van vis, de Passion ‘R stond uitstekend zijn mannetje.

Bij het trollen is zwaar kunstaas of kunstaas met veel weerstand, geen enkel probleem. De slip is zodanig fijn af te stellen dat deze niet gaat lopen bij het trollen, maar wel meteen in werking treedt bij een aanbeet of een vastloper. Dat is natuurlijk wel zo geruststellend.

De slip doet zijn werk uitstekend.

De Passion ‘R is in 4 groottes verkrijgbaar: van maat 010 voor het lichte werk tot en met maat 040 voor het vissen met groot of zwaar kunstaas. Het is een robuuste, allround no-nonsense molen voor het werpen en trollen met een hele goede prijs-kwaliteitverhouding.

Ann-Christin van Ingen-Weigel

Reacties (1)
Aantal keer bekeken: 2653


1. Geplaatst door: joost op 27 augustus 2016 09:21

Toch even opgezocht ondanks dat ik irriteer aan dergelijke reclame. Maar de eerste site die ik open biedt hem aan voor maar 65 euro... niet duur dus!


rapporteerReageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl