Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

De Nieuwe vispas 2017 Roofviswedstrijd
Geschreven door Team Metersnoeken
27 december 2016 10:52

Kaag en Braassem

Het betreft een non-profit roofviswedstrijd op en rondom de Kagerplassen en Braassemermeer. De wedstrijd wordt mogelijk gemaakt door sponsoren en inzet van vrijwilligers. Verder onderschrijft de wedstrijd de aanschaf van de nieuwe vispas en promoten wij het “catch and release” principe. 

 

Het is een wedstrijd waar sportiviteit en passie voor het roofvissen centraal staan. Het water is wel zo groot en divers dat er ieder jaar veel roofvis wordt gevangen, met alle door Sportvisserij Nederland toegestane vismethoden. 

De grootste snoek tot nu toe gevangen tijdens deNieuwevispas, 106 cm voor Jaap Kisjes. Wie stoot Jaap van de eerste plaats in de Hall of Fame!

 

De inschrijving is geopend.

De inschrijving is begonnen, zaterdag 28 Januari 2017 is het weer zover. Na het succes van voorgaande jaren zal er weer om “de eer” gestreden worden op en rondom de Kagerplassen en Braasemmermeer, dankzij medewerking van Leidse Hengelaarsbond, (welke wij in het bijzonder willen bedanken voor hun extra inzet en beschikbaar stellen van hun clubhuis), HSVdeleede en Sportvisserij MidWest Nederland die elk jaar de juiste vergunningen leveren. 

 

De eerste koppels hebben zich alweer ingeschreven. Er is nog plaats voor meerdere teams en wij zien jullie inschrijving dan ook graag tegemoet. Doordat dit jaar de prijsuitreiking in het clubhuis van de Leidse Hengelaarsbond wordt gehouden, kunnen we het deelnemersveld uitbreiden. We hebben de limiet op 50 teams gesteld.  Uiteraard is er dit jaar weer het CaptainsDiner van Bas (Petit Restaurant de Valk) tijdens de prijsuitreiking. 

 

In tegenstelling tot voorgaande jaren, kunnen alle deelnemers hun auto’s en trailers voor de deur van de Leidse Hengelaarbond parkeren.  

 

Schrijf je snel in! Vorig jaar zaten we met 35 teams binnen vier weken na aankondiging van de inschrijving vol.

 

De  “Eer” en de Prijzen

Wie gaat dit jaar de titel “Mannen van Eer” veroveren. Vorig jaar waren Marcel van Tongeren en Rob van de Kaay de winnaars. 

Marcel van Tongeren en Rob van de Kaay de winnaars, “mannen van Eer” deNieuweVispas 2016

Naast vier prijzen voor totaallengte, zal ook gestreden worden voor grootste snoek, grootste baars, grootste snoekbaars, meeste vissen en mooiste foto.

 

Dit jaar hebben we weer goede sponsoren waaronder;

- Abu Garcia

- Berkley

- Pike XL

- Fox Rage

- Next level Fishing

- Hengelsport Leiden

- Hengel Discount Gigant

- Hotspot Fishing

- Sam’s Hengelsporthuis

- Hengelsporthuis Henk Teunissen

- De Leidse Hengelaarsbond

 

Welke een aantal fantastische prijzen ter beschikking hebben gesteld. De inschrijfkosten bedragen € 55,- per boot (dus € 55,- voor 2 personen = 4 hengels), dit is inclusief een overheerlijk diner (een Captains Diner) met drankjes tijdens de prijsuitreiking in het clubhuis van de Leidse Hengelaarsbond. Voor meer informatie over deze wedstrijd verwijzen wij naar www.vinnig.nl , hier lees je alle wedstrijdinformatie en hoe je jezelf kunt inschrijven.

Reacties (0)
Aantal keer bekeken: 2574
Reageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl