Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Laatste kans voor de Toppers van Aad Dam
Geschreven door Team Metersnoeken
15 december 2018 16:32

Zoals enkele weken geleden al aangekodingd stopt jerkbait legende Aad Dam met het bouwen en de verkoop van zijn befaamde jerkbaits.

Aad heeft de respectabele leeftijd van bijna 80 bereikt en geniet al jaren van zijn echte pensioen maar gaat nu ook met Jerkbaitbouwerspensioen.

Op 31-12-2018 is het echt klaar. Mensen die daarna nog een klassieker willen bemachtigen hebben echt pech gehad. 

De huidige jerkbaits zijn misschien mooier qua spuitwerk... maar vangen ze ook zoveel beter? Hoeveel waarde hecht een roofvis aan dat spuitwerk? 0,00 in de regel.  Als er 1 jerkbait qua prijs kwaliteit gewoon helemaal top en zelfs goedkoop is te noemen is het wel de serie die Aad altijd heeft verkocht. Simpel in zijn eenvoud en daardoor misschien wel zo effectief. Niks geen overbodige poeha. Gewoon jerkbaits die door iedere beginner maar ook uiteraard geoefende visser zeer simpel binnen te vissen is altijd vis oplevert. 

Kortom: wacht niet langer en stuur Aad een mail met wat je hebben wilt of zoekt en misschien is jouw favoriete kleur er nog. 

Zelf heb ik onderstaande 3 vandaag nog binnen gekregen. 

De toppie. De topper en de Topper Jr. Alle drie net iets anders van maat en gewicht zodat je in iedere situatie wel een mooie kan inzetten.Team metersnoeken wenst Aad het allerbeste voor de toekomst.

 

Team metersnoeken wenst iedereen bij deze alvast een fijne kerst en een goed begin van 2019.

Reacties (1)
Aantal keer bekeken: 2397


1. Geplaatst door: marius op 8 februari 2019 18:01

Jammer dat Aad ermee stopt. De Toppie was voor mij de eerste jerkbait die echt goed ving en het vertrouwen gaf in dit soort aasjes groeten, Marius
rapporteerReageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl