Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Monster competitie UPDATE 2
Geschreven door Team Metersnoeken
2 februari 2012 08:35

De Monster competitie 2012 heeft vier categoriën waarin prachtige prijzen te winnen zijn (klik op de link voor meer informatie). Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de prijzen is jouw monsterfoto's insturen. Dit mogen foto's zijn van dit jaar, maar mogen ook foto's zijn uit eerdere jaren. We willen monsters zien! Dus haal de zwart-wit foto's van zolder en stuur de verse foto's ook door. Het gaat niet per se om de grootste vissen, wel om de mooiste en indrukwekkendste foto's! Zowel een foto die bijvoorbeeld het ultieme geluk van de sportvisser uitdrukt, als een foto die een onmogelijke vangst toont, of wellicht uitblinkt in kleuren, of waar agressie van de vis van af spat kunnen bijvoorbeeld winnen. Je mag zoveel foto's van monsters inzenden als je wilt. Graag zelfs! Let wel op dat er per categorie een minimumafmeting geldt. Uiteraard moet dat per persoon wel iedere keer een foto van een andere monstervis zijn (tenzij de vis tussen de foto's aanzienlijk is gegroeid en er voldoende tijd tussen de hervangsten zit). Dit kun je winnen in de categorie 85cm+ snoekbaars:

 

Een geweldige Godfather hengel, lijn, loodkopjes en shads! 

Hieronder volgen in willekeurige volgorde de eerste fotoinzendingen in de categorie 85cm + snoekbaarzen. Wil jij ook kans maken op prachtige prijzen in de categoriën snoekbaars 85cm+, snoek 115cm+, roofblei 80cm+ en meerval 140cm+, stuur dan jouw foto's naar foto@metersnoeken.nl!

Vergeet niet  eventueel aanvullende informatie mee te sturen om het verhaal achter de foto kort duidelijk te maken of naar voren te halen. Heel veel kijkplezier!

 

Dennis Ansems met een kasteel van 95 centimeter!

 

 Dennis Ansems opnieuw met een kasteel: 98 centimeter!

 

 

 Allexander Stebner met een gigant van 103 centimeter!

 

Reacties (0)
Aantal keer bekeken: 7500
Reageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl