Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Monster Competitie UPDATE 3
Geschreven door Team Metersnoeken
2 maart 2012 15:36

Update drie al! En weer hebben we mooie vissen te tonen.

De Monster competitie 2012 heeft vier categoriën waarin prachtige prijzen te winnen zijn (klik op de link voor meer informatie). Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op de prijzen is jouw monsterfoto's insturen. Dit mogen foto's zijn van dit jaar, maar mogen ook foto's zijn uit eerdere jaren. Dus haal de zwart-wit foto's van zolder en stuur de verse foto's ook door. Je mag zoveel foto's van monsters inzenden als je wilt. Graag zelfs! Let wel op dat er per categorie een minimumafmeting geldt. Uiteraard moet dat per persoon wel iedere keer een foto van een andere monstervis zijn (tenzij de vis tussen de foto's aanzienlijk is gegroeid en er voldoende tijd tussen de hervangsten zit). Dit kun je winnen in de categorie 115cm+ snoeken:

 

Jerkbaithengel en Reel: Jerkbait Screaming Heavy + Grand Arc Reel!

Hieronder volgen in willekeurige volgorde acht fotoinzendingen in de categorie 115cm + snoeken. Wil jij ook kans maken op prachtige prijzen in de categoriën snoek 115 cm+, snoekbaars 85cm+, roofblei 80cm+ en meerval 140cm+, stuur dan jouw foto's naar foto@metersnoeken.nl! O'ja vergeet niet eventueel aanvullende informatie mee te sturen om het verhaal achter de foto kort duidelijk te maken of naar voren te halen. Heel veel kijkplezier!

Jan Wardenaar afgelopen jaar april in Zweden met een snoek van 122,5 cm die een zwart paarse Pikefighter niet kon weerstaan. Werpend wilde de snoeken geen thuisgeven. Trollen bracht de oplossing!

Geert Steurbaut ving deze snoek van 128 centimeter halfverwege december afgelopen jaar in topconditie.

Soms zit het mee en is er een voorbijganger die bereid is een plaatje te schieten. Met 115 centimeter een nieuw PR voor Roy Bakker!

Zijn broertje ging voor het eerst mee en kon gelijk aanschouwen hoe Evert Sluijk deze prachtvis drilde. De lengte van deze snoek was een schitterende 131 centimeter.

Pieter van Dijk met zijn 122 centimeter lange en 14,5 kg zware snoek!

 

Ruud van der Velden ving deze 124 cm gigant vanaf de kant op kunstaas. Een Swimbait bleek daarvoor een prima verleider voor deze dame. Bijna 21 kg moest hij hier optillen!

Michael Bockmann mocht in de zomer van 2011 ook met een prachtvis op de foto. Met 127 centimeter lengte ziet deze snoek er spatzuiver uit.

 

Pim Busker wist met zijn recordvis van 128,5 centimeter de voorkant van de Raubfish te halen. Het 'lokkertje' van Pim bleek uiterst effectief: een Rappalla Jointed Baars van 13 centimeter lang!

We zien opnieuw graag jullie inzendingen tegemoet.

Team Metersnoeken

Reacties (4)
Aantal keer bekeken: 11262


1. Geplaatst door: Arno op 9 maart 2012 09:05

De vis van ruud van der velden wat een bak van een vis ruud echt mooi


rapporteer

2. Geplaatst door: Joshua op 9 maart 2012 09:05

Beste Arno. Prima dat jij wilt discussieren. Eén deel van jouw commentaar zal ik verwijderen. Het strookt niet met onze opzet om op een opbouwende manier te discussieren. Als je een punt wilt maken kan dat zonder namen en woorden als schofterig.


rapporteer

3. Geplaatst door: Joshua op 12 maart 2012 13:12

Hoi Arno, dit wordt vervelend. Ik verzoek je vriendelijk hiermee te stoppen. De persoon die jij noemt staat hier niet terrecht. Jij bent het niet eens met de manier waarop een vis wordt vastgehouden (ik neem dan aan ook niet met de laatste foto, want dat is dezelfde houding). Die discussie is ok. Maar stop met vervelend en persoonlijk commentaar. En laat a.u.b. duidelijk zijn dat metersnoeken.nl beslist welke foto's worden geplaatst!


rapporteer

4. Geplaatst door: Roy Noom op 4 mei 2012 12:17

Fantastisch leuke wedstrijd voor 2012! Succes allemaal.


rapporteerReageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl