Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

UPDATE 4 Monstercompetitie
Geschreven door Team Metersnoeken
30 april 2012 20:14

Alweer de vierde update van de monstercompetitie. Er zijn in de categorie snoekbaars opnieuw mooie foto's ingezonden! Op deze plek willen we evenwel een oproep doen om uw vastgelegde monstervissen in te blijven sturen. Tot nu toe (inclusief deze update) hebben we vijf foto's van kapitale snoekbaarzen getoond! We weten dat er nog veel meer foto's moeten circuleren in de categorie snoekbaars 85cm+. In de categorie snoek 115cm+ zal dat niet anders zijn. Ook in de andere twee categorieën zien wij graag de spannende foto's tegemoet. Zo zijn er nog geen inzendingen van roofbleifoto's (80cm+) en meerval (140cm+). Hopelijk gaat dat nog veranderen, want het natuurlijk zou zonde zijn als we die foto's niet met elkaar kunnen delen en we de prijzen in die categoriën in een hoek moeten laten staan.

Schroom dus niet om uw foto's met onze lezers te delen, zodat we daar allemaal van kunnen genieten (stuur uw foto's in via foto@metersnoeken.nl). Dat er ook nog eens fantastische prijzen kunnen worden geworden in daarbij natuurlijk mooi meegenomen. Het gaat niet om de foto's van de grootste vis, wel om wat Metersnoeken.nl uiteindelijk als de mooiste foto's beoordeelt.

Aanvullende informatie en voorwaarden voor de monstercompetitie kunnen hier worden nagelezen.

Dit is zijn de prijzen die gewonnen kunnen worden in de categorie snoekbaars 85cm+ :

Een geweldige Godfather hengel, lijn, loodkopjes en shads!

 

Na vele teleurstelling op het betreffende water volgde een aanbeet van een snoekbaars van maar liefst 95 centimeter! Robin Swiersma toont hiermee maar weer eens dat tijd geen onbelangrijke investering is in het vangen van mooie vissen!

Het geluk straalt van de visser af. Geert van de Plancke mag poseren met een 90 centimeter lange beauty!

Reacties (0)
Aantal keer bekeken: 6853
Reageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl