Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Monstercompetitie Update 9
Geschreven door Team Metersnoeken
17 oktober 2012 19:31

De negende update van de monstercompetitie is een feit. Er is in deze categorie (Meeval 140cm+) dit keer slechts één foto meegenomen. Daarmee staat het totaal aan foto's in deze categorie nog een beetje veel achter op de andere categoriën. Dus hierbij nog even een extra aanmoediging voor het insturen van jouw foto's. Zoals bekend zijn er vier categoriën waarvoor foto's ingezonden kunnen worden: snoek 115cm+, snoekbaars 85cm+, roofblei 80cm+ en uiteraard deze categorie, meerval 140cm+. Schroom niet om uw foto's met onze lezers te delen, zodat we daar allemaal van kunnen genieten (stuur uw foto's in via foto@metersnoeken.nl). Dat er ook nog eens fantastische prijzen kunnen worden gewonnen is daarbij natuurlijk mooi meegenomen. Het gaat niet per sé om de foto's van de grootste vissen, wel om wat Metersnoeken.nl uiteindelijk als de mooiste foto's beoordeelt.

Aanvullende voorwaarden voor de monstercompetitie kunnen hier worden nagelezen. Dit zijn de prijzen die gewonnen kunnen worden in de categorie meerval 140cm+:

 Voor de categorie meerval: Een Catfish Triple X Spinhengel + Black Arc 855 Molen

 

Hier onder in iets groter formaat dan op de homepage de inzending van Roy Noom. Hij ving deze meerval van 217 centimeter op een Bungy Clonk Rig (Big Waller Products). De meerval werd van de bodem geplukt. Nadat op de dieptemeter zichtbaar werd dat iets het aas dat op 10 meter diepte werd aangeboden op 12 meter volgde werd de rig 1,5 meter lager naar de bodem gezakt. Daar volgde een voorzichtige aanbeet tegen de bodem. Na twintig minuten drillen kwam deze meerval naar boven!

 Roy Noom door het dolle heen met deze 217 centimeter meerval!

Reacties (1)
Aantal keer bekeken: 4972


1. Geplaatst door: JEFKE DISTRA op 4 november 2013 22:29

Netjeeeeees!!!!
rapporteerReageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl