Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Monstercompetitie 2012 update13
Geschreven door Team Metersnoeken
5 januari 2013 09:15

De inzendingstermijn voor de monstercompetitie 2012 zit er op! We kunnen in januari nog heel even nagenieten van de monstercompetitie 2012, met de laatste updates in de monstercompetitie 2012. Deze maand zullen ook de prijswinnaars van de monstercompetitie 2012 bekend worden gemaakt! Er waren vier categoriën waarvoor foto's ingezonden konden worden: snoek 115cm+, snoekbaars 85cm+, roofblei 80cm+ en meerval 140cm+. Met die inzendingen konden fantastische prijzen gewonnen worden. Het gaat niet per sé om de foto's van de grootste vissen, wel om wat Metersnoeken.nl uiteindelijk als de mooiste foto's beoordeelt. Binnenkort weten we dus ook wie er in de monstercompetitie 2012 in de prijzen zijn vallen! We bekijken binnenkort ook hoe we de monstergallerij voor en door lezers verder gaan uitbouwen.

Dit is zijn de prijzen die in de monstercompetitie 2012 gewonnen konden worden in de categorie meerval 140cm+ :

Voor de categorie meerval: Catfish Triple X spinhengel + Black Arc 855 molen!

 

Dit zijn de laatste inzendingen:Jeroen van Duijnhoven met een meerval van 150 centimeter van Nederlandse bodem!

Roy Noom met een meerval van 148 centimeter, gevangen tijdens het laatste tripje naar Frankrijk. De meerval trok na een leuk gevecht in ondiep water aan het kortste eind.

Yente Herbots ving deze 147 centimeter lange meerval te overtuigen voor een lichtgroene Persuador van @rtbaits.

Johan Nieweboer toont deze 223 centimeter lange beauty. Gevangen op de Ebro en moddervet. Het gevecht koste de vis en de visser behoorlijk wat kracht, maar pakte gelukkig uit in het voordeel van de visser. Het laatste stukje dat de meerval onder de lijn hing moest de meerval met de hand naar boven worden getakeld omdat de hengel dit niet meer aankon!

Reacties (0)
Aantal keer bekeken: 6840
Reageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl