Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Monstercompetitie 2012 update14
Geschreven door Team Metersnoeken
9 januari 2013 14:14

De inzendingstermijn voor de monstercompetitie 2012 zit er zoals bekend op! We kunnen in januari nog heel even nagenieten van de monstercompetitie 2012, met de laatste updates in de monstercompetitie 2012. Deze maand zullen ook de prijswinnaars van de monstercompetitie 2012 bekend worden gemaakt! Er waren vier categoriën waarvoor foto's ingezonden konden worden: snoek 115cm+, snoekbaars 85cm+, roofblei 80cm+ en meerval 140cm+. Met die inzendingen konden fantastische prijzen worden gewonnen. Het gaat niet per sé om de foto's van de grootste vissen, wel om wat Metersnoeken.nl uiteindelijk als de mooiste foto's beoordeelt. Binnenkort weten we dus ook wie er in de monstercompetitie 2012 in de prijzen vallen! We bekijken ook hoe we de monstergallerij voor en door lezers verder gaan uitbouwen.

Dit is zijn de prijzen die in de monstercompetitie 2012 gewonnen konden worden in de categorie snoekbaars 85cm+ :


Een geweldige Godfather hengel, lijn, loodkopjes en shads!

 

Dit zijn de laatste inzendingen:

Géza Csiszár toon hier een supervis! Hij is volgens de plaatselijke gewoonte tot aan de staart gemeten. Daar haalde de vis al 84 centimeter, maar het mag duidelijk zijn dat dit minstens een dikke negentiger is!

 

Dirk de Jong laat zien dat er echt niet alleen kleine vissen gevangen worden aan de dropshot! De nieuwe shad bracht 90 centimeter snoekbaars boven water! 

En ook op een diepduikende Spo plug kan Dirk de Jong ze de afgelopen zomer vangen! 88 centimeter!

 

 Alexander Stebner vangt vanaf de kant dit jaar in het donker aan de Duitse Rhijn een plaatje van een snoekbaars. Lengte: 89 centimeter!Jurgen Pelsmaker maakte de juiste keuzes en ving deze schoonheid. Een snoekbaars van 90 centimeter tekende voor een Goby Snack Natural! 

De Goby Snack Natural levert Jurgen Pelsmaker ook deze prachtvis van 101 centimeter lang op! 

 

Deze vis is niet alleen schitterend, maar heeft ook nog eens een mooi verhaal: gevangen aan een jerkbait. Vlak voor de kant griste het monster van 89 centimeter lang de jerkbait weg. De gelukkige vanger is Rick Smit! 

Michel Holtrigter bood op 3,5 meter water bonkend een Spro Tripple Pikefighter aan. Dit werd beloond met een loeiharde aanbeet en de vangst van deze 86 centimeter lange snoekbaars! 

 

De snoekbaars van de introductiefoto: Casper van der Vlies ving deze snoekbaars van 101 centimeter lang op een bultje waar hij eerder al had vastgezeten. Dit keer was de haak gelukkig niet onbedoeld vast komen te zitten. Een schitterende snoekbaars is het resultaat!

 

Reacties (2)
Aantal keer bekeken: 8395


1. Geplaatst door: op 9 januari 2013 18:51

mooi


rapporteer

2. Geplaatst door: Gerard van der vlies op 12 april 2015 18:27

Hallo naamgenoot dat is een mooie topper stekelrug Daar droom ik nog van mijn grootste was 98 cm Succes verder. Visgroet van Gerard
rapporteerReageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl