Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Fotoserie van een lange periode
Geschreven door Arie van Heteren
31 juli 2017 15:54

De afgelopen maanden was er niet veel tijd om te vissen en van de weinige visdagen die er waren heb ik geen verslag kunnen maken door alle drukte. Op het verslag van de openingsdag na heb ik helemaal niets op deze website geplaatst. Omdat ik toch graag wat laat zien is hier weer een fotoserie, de eerste foto’s zijn een tijdje terug al gemaakt. Ook de Zweedse snoeken werden weer belaagd dit jaar en zodoende staan ook daarvan de foto’s in deze serie. Veel plezier met kijken!


Een dagje dobberen met Marchel en Mickey.We vangen niet veel en niet groot maar het is wél gezellig.Een visdag met Adrian begint goed als we in de schemer al aanbeten krijgen.

 

Even in de boot voor een plaatje.De Slider 12 op de plek waar we die het liefste zien.Trollend gevangen op deze ‘’jerkbait’’. Adrian heeft al meerdere keren laten zien dat het heel goed kan…Mini op de altijd vangende Proptail.96cm en erg sterk. Zoals te zien, op de felgekleurde Fatso.

 

 

Kleine snoek. De Roach zat zo ontzettend vast in de bek dat we maar een haak hebben doorgeknipt.Geweldige 118cm van de rivier voor Matthijs, gevangen op een jerkbait.Gevangen op de Perch en ook gefilmd. Na deze vis weer meteen een aanbeet. Thuis op de film zien we dat die nog een flink stukje groter was dan deze!Aanbeet op de Herring shad en daarna ineens geen actie meer in de hengeltop, even kijken wat er aan de hand is…Negentiger op de Hornet 6 aan een licht hengeltje. Mooi sport!Small one.97cm snoek, alweer op een Salmo kunstaas, de geweldig mooie swimbaits werkten niet deze dag.Mooie baars op de Hornet 9. Niet gemeten maar zal wel veertig plus geweest zijn.Nog maar een keer, wat zijn ze mooi!Mijn eerste vis op de Burbot boven diep water.102cm uit een zandput, apart getekende vis.Zweden! Na eerst werpend een paar kleintjes gevangen te hebben vangen we deze tachtiger.Niet veel later boven wat mooie structuren een prachtige metervis, achteraf gezien de grootste van de vakantie, 113cm op de Burbot.Werpend vissen in een hoosbui.Nokkela vangt z’n visje wel.Negentiger die pas de tweede keer bleef hangen.Niet lang na de hoosbui…Na eerst een zware vis verspeelt te hebben op de Burbot blijft deze hangen.Trollen in een geweldig mooie omgeving.Metervis op de 30cm Trout.Revolution Shad gepakt als we langs wat grote keien trollen.


        

Snoekbaars! Hier hadden we er meer van verwacht op dit meer maar het blijft alleen bij deze.Kleine snoek op de Burbot.Exact 100cm, mooie dikke donkere vis.Release!Dappere vis van ik denk amper tachtig centimeter.De Burbot werkt goed in Zweden! Hier een negentiger, één van de laatste vissen van de vakantie.Ons huisje midden in de bossen, hopelijk tot ziens!!

En dat was het weer! De komende periode zal er weer niet veel gevist worden. Toch proberen we zo af en toe het water op te gaan en mochten we iets moois beleven dan is het later hier terug te lezen! Veel succes op het water en kijk uit met de hoge temperaturen!

Roofvisgroeten,

Arie van Heteren.

Reacties (5)
Aantal keer bekeken: 3439


1. Geplaatst door: Herber op 31 juli 2017 19:43

Mooie foto's
rapporteer

2. Geplaatst door: Matthijs op 1 augustus 2017 12:38

Mooie foto's weer Arie!
rapporteer

3. Geplaatst door: petra op 8 augustus 2017 10:21

Ja,2017 was het slecht met het vangen van snoekbaars.Maar de baars ging dan weer beter zo zie je maar.Niet te veel last van de stank gehad in het huisje??? Mooie foto s.
rapporteer

4. Geplaatst door: ArievH op 11 augustus 2017 19:08

Nee geen last van gehad, ik zou niet weten welke stank je bedoelt ;-)
rapporteer

5. Geplaatst door: petra op 12 augustus 2017 09:17

als je in dat huisje geweest bent hier op foto en in 2017 natuurlijk was er een hevige stank waar te nemen die van onder de wasbak kwam vandaar. Heb je er in 2017 wel geweest?
rapporteerReageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl