Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Een Dagje Trollen In Drenthe!
Geschreven door Kevin
2 oktober 2017 22:37

Tijdens een midweekje weg naar Drenthe, moest er natuurlijk ook even tijd vrij gemaakt worden om te vissen! Een dagje trollen in de omgeving van Emmen stond dan ook op de agenda. Echter blijft een onbekend water altijd een uitdaging. We kiezen ervoor om te gaan trollen, en zoveel mogelijk kilometers te maken. En misschien lopen we wel tegen een paar mooie vissen aan.

We gooien ons kunstaas overboord en wensen elkaar succes. Ik besluit om voornamelijk met groot kunstaas te gaan vissen. Terwijl Ab gaat aan de slag met kleiner kunstaas.

Na enkele minuten heeft Ab al een leuke baars! Dat is snel!

Deze baars was niet bang!

We trollen weer verder en niet veel later heeft Ab al weer beet! Een leuk snoekje laat zich zien. Deze word direct naast de boot onthaakt.


Dit snoekje was het er niet mee eens!

Daarna blijft het even stil. Ab krijgt nog wel wat aanbeten maar deze vissen blijven niet hangen. Een stuk verder krijgt Ab weer een aanbeet en zijn 3de vis is een feit. 

Deze vis maakte het ons makkelijk, en koos voor een auto release!

Toch leuk dat we al best veel actie hebben gezien. Je weet natuurlijk nooit wat je kan verwachten op een vreemd water. Bij mij liep het totaal niet. Maar dat lag ook wel in de lijn der verwachting. Met kleiner kunstaas is de kans op aantallen natuurlijk veel groter. Ik hoop toch op die ene uitschieter.

We trollen weer verder en niet veel later krijg ik eindelijk een beuk op mijn swimbait. En als ik zeg beuk, dan bedoel ik ook echt een beuk! Wat een ernome klap was dat! De vis blijft diep en ik voel gelijk dat het een goede vis is.

Niet veel later mocht ik poseren met deze fraaie metersnoek!

Wat een prachtige gekleurde snoek!


En weer door!

Ab krijgt vrij regelmatig een aanbeet, en vangt tussendoor nog wat visjes erbij. Helaas blijven er ook veel niet hangen. De vissen die blijven hangen zijn eigenlijk allemaal klein, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben in ieder geval actie! En daar zijn we al blij mee. De meeste vissen worden direct naast de boot losgetikt zodat we door kunnen blijven varen.

Toch zitten er af en toe wel krachtpatsers bij! Ze vechten echt voor wat ze waard zijn.

Kleine sterke rakker!

Uiteindelijk krijg ik weer een aanbeet. Een leuk snoekje zag wel wat in mijn swimbait.


Gelijk weer lekker zwemmen!

We trollen weer een stuk verder! Toch is het eigenlijk best leuk om eens te vissen op een onbekend water! Op je vaste stekken ken je onderhand elk boompje en struikje. Nu zie je weer even wat anders! Leuk!


Zo zie je nog eens wat!

Ab vangt tussendoor nog wat kleine snoekjes maar bij mij blijft het stil. Ik laat aan 1 hengel mijn swimbait zitten, en aan de andere hengel wissel ik ook naar wat kleiner kunstaas. Al vrij snel vang ik ook wat visjes erbij. Niet groot maar ach, we hebben al veel actie gehad. En dit is toch gewoon genieten!

Toch krijg ik weer een aanbeet op de swimbait! Wederom een beter formaat snoek op het grotere kunstaas!

Deze snoek kan zo in het circus!

We vangen nog best wat vissen erbij, echter ook weer van klein formaat. Maar wat wil je nou nog meer! De hele dag actie, en ook nog een mooie metersnoek in de boot.

Ook van deze dag heb ik weer een filmpje in elkaar gezet! Hierin komen nog wat meer vissen ten tonele. Veel kijk plezier, en vergeet niet te abonneren. Klik op het plaatje hieronder om de video te starten!

Reacties (0)
Aantal keer bekeken: 4812
Reageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl