Advertentie
 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Succesvolle visdagen met mooie metersnoeken!(deel 1)
Geschreven door Arie van Heteren
11 december 2017 19:53

Omdat de tijd ontbreekt om een uitgebreid verslag te maken heb ik besloten om weer een fotoserie te laten zien. Misschien zijn er mensen die verschillende van deze foto’s al gezien hebben op Instagram (https://www.instagram.com/arievanheteren/) Toch vind ik het naast Instagram leuk om ze ook hier te laten zien. De afgelopen tijd hebben we weer mooie dagen meegemaakt op het water. De eerste foto’s van deze serie zijn half Juli al gemaakt. Kunstaas dat erg veel vis opleverde de laatste tijd is de Linethru Trout en de 3D Burbot van Savagear. Dit kunstaas komt dan ook veelvuldig voor onder de begeleidende tekst onder de foto’s.


Adrian met een mooie metervis die hij ving boven dieper viswater.De eerste van twee negentigers die ik zeer snel achter elkaar ving.En de tweede, beiden gevangen op de Westin Shadteez.Mooie baars op de Salmo Freediver.En een zeventiger snoekbaars op hetzelfde kunstaas.Kleinste snoek ooit op de Salmo Whacky?Een dag met Matthijs, we vangen s’ochtens erg weinig.S'middags begint het de lopen met gelijk een metersnoek. Kunstaas: 3D Burbot.Ook Matthijs vangt een prachtvis die zijn kunstaas snoeihard greep.Op dezelfde plek niet heel veel later: wederom een metersnoek.De afsluiter van de dag die er ook wel mag wezen.Een dag met prachtig weer en weinig wind. Adrian vangt na een tijd trollen deze metersnoek op zijn splinternieuwe 3D Burbot. We krijgen die dag verder weinig aanbeten maar houden stug vol en dat wordt beloond……met een harde aanbeet op de Linethru Trout. Een brede grote vis.Eén van mijn mooiste vismomenten dit jaar, 116cm en op een meestal visloos gebied van het viswater.Later op de avond pakt Adrian nog een snoek op z’n Rattetrout.Een dag met Matthijs. Zes snoeken in de boot, vier keer meter+ waarvan dit de eerste is.En de tweede, gevangen met de Luckylures Esox V2.De derde, zware vis van 111cm.Uiteindelijk mag ik ook een metervis vangen, 112cm.

 

De volgende dag is het na een kwartier trollen alweer raak, weer een metervis.De rest van de dag is het erg taai. Dit is één van de vissen die we nog vingen. De shad helemaal naar binnen geslobberd.Een dag met veel wind en regen. Samen met Adrian. We vangen geregeld vis die dag maar geen groot formaat. Het plezier is er niet minder om.Dubbelstrike Whacky 15cm en Fatso 10cm.Ook voor mij een Whacky happer.

Dat was het dan weer. We hebben een geweldige vis periode achter de rug met meerdere mooie grote vissen. Over een poosje is deel twee van deze fotoserie te zien hier op de website.

 

Roofvisgroeten, Arie van Heteren.

Reacties (9)
Aantal keer bekeken: 2007


1. Geplaatst door: Herber op 11 december 2017 21:34

Prachtige foto's weer. Nog 1 met sneeuw alstublieft. (:-)


rapporteer

2. Geplaatst door: peter op 11 december 2017 21:45

mooie sessie, ook nog op kunstaas knap!
rapporteer

3. Geplaatst door: Kevin op 12 december 2017 01:31

Goed bezig Arie!!
rapporteer

4. Geplaatst door: Freek op 15 december 2017 12:36

Mooie serie Arie, ik had graag mijn steentje bijgedragen vandaag.
rapporteer

5. Geplaatst door: Simon op 16 december 2017 01:28

Mooie vissen
rapporteer

6. Geplaatst door: Cornelis op 22 december 2017 12:58

prachtige vangsten mannen , we wonen in een prachtig snoek land..
rapporteer

7. Geplaatst door: gijs op 5 februari 2018 18:11

Jongens, is er nog leven op deze site, of wordt er gewoon geen drol meer gevangen????
rapporteer

8. Geplaatst door: ArievH op 5 februari 2018 19:30

Weinig leven hier Gijs dat klopt ;-) wat betreft je vraag: er staat een linkje in de derde zin van dit verhaal, als je daarop klikt zie je dat je veronderstelling niet helemaal waar is.
rapporteer

9. Geplaatst door: Dick op 9 februari 2018 15:24

Gijs: misschien een idee om zelf je verhalen aan de digitale wereld toe te vertrouwen? En ja, wat Arie zegt klopt ook. op Social media zie je dat er best heel erg lekker gevangen wordt. De moeite om er een heel verhaal van te maken ontbreekt velen van ons helaas. Maar ik daag je uit: schrijf eens een goed verhaal met mooie foto en mail het aan Arie of Dick of Kevin
rapporteerReageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl