Advertentie


 Laatste reacties
 Meest gelezen

 

 


Spro

Succesvolle visdagen met mooie metersnoeken!(deel 2)
Geschreven door Arie van Heteren
15 mei 2018 21:47

Waar het vorige fotoverslag stopte, begin Oktober vorig jaar, gaat dit verslag verder. De laatste foto in deze serie is begin dit jaar gemaakt. Het verslag komt zo laat online omdat vaak de tijd en andere keren soms de zin ontbrak om deel twee te schrijven. Bij deze wil ik de draad weer oppakken en weer wat meer gaan schrijven voor de site. De liefhebbers onder ons zullen het zeker niet erg vinden dat dit verslag pas nu online komt! Net zoals bij het vorige fotoverslag staat ook hier weer wat begeleidende tekst onder de foto’s. Veel plezier met kijken, en misschien een beetje lezen ;-)


Eerste vis vroeg in de ochtend, een dunne maar lange vis van 106cm. Gevangen op de Esox V2.

 

Tijdje later vangt Adrian een mooie snoek op zijn nieuw Burbot.

 


Nummer drie van de dag, net geen metersnoek maar wel mooi dik.

 


En de release van deze mooie vis.Visdag met Matthijs, hij vangt eerst twee negentigers waarna ik deze zware bak vang, 111cm op de Line Thru Trout 30cm.Matthijs vangt niet heel veel later ook een 111cm.Gevolgd door nog een metervis, het begon lekker die dag, snel vis en snel achter elkaar. De rest van de dag is slecht.Dag met een collega, hij heeft nog nooit op snoek gevist. De eerst aanbeten zijn voor hem maar helaas schieten ze beiden los. Dan krijg ik een aanbeet. Sterke vis die op de meetplank 121cm blijkt te zijn, mijn topvis van 2017!Nog een foto van dezelfde vis. De rest van de dag vangen we niets meer, als we dan weer eens een heel spaarzame aanbeet krijgen schiet de vis meteen weer los.Een dag met collega Henk. Eerste vis op de River Roach.Al snel de tweede die meter+ blijkt te zijn.Deze dag haak ik twee brasems vals. Best jammer als je zo’n slijmjurk boven ziet komen en wat anders had verwacht…Ook mijn PR snoekbaars komt aan boord, 85cm en flink op gewicht. Gefilmd op de Waterwolf wat het extra mooi maakt.En Henk met de afsluiter van de dag.Weer een dagje met Matthijs, die dag vangen we meer dan tachtig vissen……vooral dit slag baars met de dropshot methode.Maar hoe klein ze ook zijn, hebberig zijn ze wel.Ook wat snoek komt aan boord en twee snoekbaarzen.Kantsessie met de dobber samen met Marchel.We vangen wat leuke snoeken en al zijn ze niet groot, het mag de pret zeker niet drukken.Ook een mooie veertiger Baars die dag.Als laatste een doodaasdagje met Freek begin dit jaar. De dag begint met deze mooie metersnoek.Ook voor Freek een metersnoek. Dikke vis!Tot slot een laatste doodaasvis van die dag.

Dat was dan deel twee van de fotoserie van een periode van meer dan een half jaar. We hebben geweldige visdagen meegemaakt die we niet snel gaan vergeten. Binnen niet al te lange tijd nog een kort verslagje van een mooie doodaas sessie waarin Adrian een dikke meterbak vangt. En daarna hopen we weer wat te kunnen vertellen over nieuwe avonturen op het water in het nieuwe visseizoen!!!

Groeten, Arie.

Reacties (8)
Aantal keer bekeken: 2435


1. Geplaatst door: GdH op 8 juni 2018 14:31

Mooie vissen Arie..


rapporteer

2. Geplaatst door: Kevin op 8 juni 2018 14:31

Lekker Arie! Mooi die Pr snoekbaars!!


rapporteer

3. Geplaatst door: Dennissss op 8 juni 2018 14:31

Mooi verslag, en beter laat dan nooit :)


rapporteer

4. Geplaatst door: joost op 8 juni 2018 14:31

leuk verslag zo hoor! een foto zegt meer dan 1000 woorden! ik geniet hier al erg van! wat is jullie manier van vissen? vooral trollen op een groot meer?


rapporteer

5. Geplaatst door: Herber op 8 juni 2018 14:31

Gave vissen weer in de boot! Op naar een nieuw seizoen.


rapporteer

6. Geplaatst door: ArievH op 8 juni 2018 14:31

Bedankt voor de leuke reacties mensen! @Joost: onze manier van vissen is vooral trollend, maar ook werpend vissen vanuit de boot. Dit doen we inderdaad op de grote meren in ons land, maar ook de kleinere wateren.


rapporteer

7. Geplaatst door: Matthijs op 8 juni 2018 14:31

Nog een weekje wachten. Dan gaan we deel 3 maken Arie! :)


rapporteer

8. Geplaatst door: Simon op 8 juni 2018 14:31

Mooi verslag Arie super


rapporteerReageer op een constructieve manier of loop de kans dat uw reactie wordt verwijderd.

 


Gehost door: www.bletro.nl